TP-Link Deco M5 Mesh WiFi 3-pack

€ 179,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Deze TP-Link Deco M5 is een mesh wifi systeem en kan op meerdere manieren worden ingezet. Enerzijds als uitbreiding op een bestaand TP-Link Deco netwerk, anderzijds kan het station ook los gebruikt worden als router of als access point om een bestaand wifi signaal mee uit te breiden. Een set van 3 stuks Deco M5 geeft een Wifi dekking tot wel 500 vierkante meter en als dat nog niet genoeg is kan je eenvoudig uitbreiden door meer stations aan je netwerk toe te voegen. Dankzij deze technologie ervaar je geen haperingen of verlies van snelheid meer en behoren je netwerkproblemen tot het verleden.


Kenmerken van de TP-Link Deco M5 mesh wifi:

Deze Multiroom Wifi

...… beschikt over Bluetooth 4.2 en een USB-c aansluiting

.… geeft je de mogelijkheid om één wifi-naam (SSID) voor je hele huis aan te maken

.… heeft Adaptive Routing Technology (ART) en kiest daardoor automatisch het beste pad voor alle verbonden apparaten

.… heeft ouderlijk toezicht, waardoor je je kinderen online veiligheid kunt bieden

.… is compatibel met Smart Home en Amazon Alexa

.… heeft HomeCare waardoor je een uitgebreide beveiliging hebt, zodat elk apparaat in je netwerk automatisch beschermt is tegen online bedreigingen.


Goed om te weten:- TP-Link Deco M5 is eenvoudig te installeren. Download de app en laat Deco de perfecte plek vinden voor het beste bereik.- Wordt standaard geleverd met geinstalleerde antivirus software- Dit Deco M5 multiroom wifi systeem is ideaal i.c.m. een snel internet abonnement.-