Rapoo E9100M USB draadloos + Bluetooth toetsenbord

€ 45,00

Niet op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Dit compact toetsenbord is uniek omdat hij wél een numeriek gedeelte bevat, waar andere compacte toetsenborden dat niet hebben. Hij heeft een moderne uitstraling en is ultradun.


Dit toetsenbord werkt draadloos en heeft een sterke draadloze verbinding tot wel 10 meter.
De Rapoo E9100M is klein en neem je overal mee naartoe, zónder dat je hoeft in te leveren op vrijheid en comfort terwijl je typt.

De Rapoo E9100M werkt draadloos en heeft een betrouwbare 2.4GHz en bluetooth 3.0 & 4.0 verbinding. De batterijen gaan tot wel 12 maanden mee. Handig is dat de Rapoo E9100M aan de onderzijde een opbergvakje bevat voor de draadloze ontvanger (usb adapter). Zo heb je deze altijd bij je en kan je hem degelijk opbergen.

De Rapoo E9100M is door de ruime ligging van de toetsen en de aanwezigheid van het numerieke gedeelte uitstekend geschikt voor het typen van langere teksten en invoeren van getallen. Je merkt dat het schaarmechanisme onder de toetsen voor een snelle feedback zorgt.

Ook prettig is dat de toetsen minimaal geluid maken wanneer je typt. De multimedia toetsen zijn aanwezig zodat je makkelijk je films en muziek kan bedienen.


De Rapoo E9100M is 4,9 millimeter hoog en weegt 0,27 kg . De behuizing van het toetsenbord is van aluminium. Het toetsenbord werkt op 2 AAA alkalinebatterijen.

In de verpakking van de Rapoo E9100M vind je naast het toetsenbord een nano USB adapter, 2 AAA batterijen en een gebruikershandleiding. Je kunt er dus direct mee aan de slag.