Google Chromecast met Google TV

Google Chromecast met Google TV

€ 79,00

Op voorraad

Beschrijving

Beschrijving van de Google Chromecast met Google TV Wit

Google heeft in september 2020 de Chromecast met Google TV aangekondigd! Deze hdmi-dongle kun je achterin je tv pluggen om er een echte Smart TV van te maken! Zo kun je eenvoudig media streamen naar je televisie, zelfs in 4K-kwaliteit.

Google TV

De Chromecast 2020 draait op Google TV, dit is het speciale besturingssysteem van Google dat is ontwikkeld voor smarttelevisies. Dit systeem is meer gericht op het consumeren van media en maakt het bijvoorbeeld gemakkelijker om tussen streamingdiensten te schakelen.

Google Stadia

Gamen op je Chromecast? Dat kan met de gamingstreamdienst Google Stadia. Zo heb je geen dure PC of spelcomputer meer aan te schaffen, maar stream je de games gewoon op je televisie. Dat scheelt in de kosten, want je kunt alle games uit de Stadia-bibliotheek gewoon spelen.

Nieuwe afstandsbediening

De Google Chromecast met Google TV is nu ook te gebruiken met een speciale afstandsbediening. Dit zorgt ervoor dat je niet meer een smartphone nodig hebt om het apparaat te bedienen. Fijn, want nu kan de hele familie deze handige Chromecast besturen.