Genesis Thor 210 Hybrid Mechanical keyboard

€ 49,95

Op voorraad

Beschrijving

Veel spelers kunnen vaak niet beslissen tussen een mechanisch of membraantoetsenbord? Thor 210 RGB is de perfecte oplossing voor dit probleem. Hybride technologie combineert de beste eigenschappen van beide soorten toetsenborden. Goede reactietijden, duurzaamheid en veel functies om op weg naar de overwinning te helpen, allemaal verpakt in een behuizing met een effectieve RGB-achtergrondverlichting.
Thor 210 RGB is uitgerust met hybride schakelaars. Het is een mechanisme dat de kenmerken van mechanische toetsen en membraantoetsen combineert. Dankzij de combinatie van deze twee oplossingen wint de speler een snelle responstijd (ongeveer 8 milliseconden) met een bedieningskracht van slechts 60 g die alleen bekend is van mechanische toetsenborden, duurzame toetsen met een levensduur tot 20 miljoen klikken en een stille werking die kenmerkend is voor membraantoetsenborden.
Het Thor 210 toetsenbord is gemaakt van duurzame onderdelen die een lange levensduur garanderen. Double shot keycaps garanderen een levenslange weerstand tegen slijtage en slijtage van letters, en de rubberen antislipvoetjes verbeteren het speelcomfort aanzienlijk.

Kenmerken:
Reactietijd: 8 ms
Verlichtingskleur: RGB
Gewicht: 847 gram
Materiaal: ABS
Kleur: Zwart
Aantal multimediatoetsen: 12
Aantal toetsen: 104
Communicatie: bedraad
Verlichting: Ja
Toetsenmechanisme: Hybride
Kabellengte: 160 cm
Connectoren: USB 2.0
Multimediatoetsen: Ja
Hoogte: 42 mm
Breedte: 155 mm
Lengte: 448 mm