Canon Maxify MB2750 all in one printer

€ 199,00
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

Voor het kantoor aan huis dat hoge eisen stelt aan productiviteit
Een volledig uitgeruste All-in-One, ontworpen voor het kantoor aan huis: printer, scanner, kopieerapparaat en fax. Met een grote papierlade voor 500 vel en een ADF (Automatic Document Feeder; automatische documentinvoer) voor 50 vel leveren de producten uit de Canon MAXIFY MB2750-serie prints met diepzwarte tinten, levendige kleuren en scherpe tekst met behulp van markeerstiftbestendige en veegvaste DRHD-pigmentinkt. Deze hoge kwaliteit doet niets af aan de snelheid: je print A4 met een extreem hoge snelheid van 24 ipm in zwart-wit en 15,5 ipm in kleur. Daarnaast is de tijd tot de eerste print (FPOT) slechts 6 seconden.

Minimale gebruikskosten
Zuinigheid staat voorop, van het lage energieverbruik van slechts 0,2 kWh (TEC) tot de afzonderlijk te vervangen kleurencartridges. Zwarte cartridges leveren een ISO-paginacapaciteit van 1200 pagina's, voor kleurencartridges is deze waarde 900 pagina's. Het optioneel verkrijgbare Multipack bevat vervangende inktcartridges in 4 kleuren voor nog voordeliger printen.

Ontworpen voor productiviteit
De functie voor dubbelzijdig printen en ondersteuning voor allerlei papierformaten en -typen, van normaal A4-papier tot labels, enveloppen en fotopapier, en zelfs dubbelzijdige kopieën van identiteitsbewijzen, worden dagelijkse werkzaamheden heel eenvoudig. Na slechts enkele tikken op het uiterst responsieve 7,5 cm (3 inch) TFT-kleurentouchscreen met verbeterde interface kun je beginnen met printen, kopiëren, scannen of faxen.

Mobile-ready, cloud-ready, work-ready
Ondersteuning voor Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria en de Canon PRINT-app zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig kunt printen en scannen vanaf mobiele apparaten. Je kunt printen vanuit de cloud en documenten scannen en opslaan bij cloudservices. Er wordt onder meer ondersteuning geboden voor Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive en Concur. Via de ingebouwde Access Point-modus kunnen gebruikers via smartphones of tablets verbinding maken met de printer zonder een Wi-Fi-netwerk te gebruiken.

Uitgebreide mogelijkheden voor controle en onderhoud
Via IP-adresfiltering kun je beperkingen instellen door alleen specifieke gebruikers toegang te geven, en door de ondersteuning voor SMTP-e-mail kun je scans veilig verzenden via e-mail. Met verschillende andere opties kunnen systeembeheerders de printer snel en eenvoudig configureren en bepaalde handelingen beperken, zoals scannen naar USB.

Netwerkintegratie
IT-managers en systeembeheerders zullen de compatibiliteit van de Canon MAXIFY MB2750-serie met het Simple Network Management Protocol (SNMP) waarderen. Hiermee wordt het eenvoudig om het apparaat te beheren en te integreren in bestaande kantoornetwerken. SNMP maakt een hele reeks aan beheer- en controlefuncties mogelijk, waaronder inktniveau, errorstatus en paginatelling.


Producteigenschappen Canon MAXIFY MB2750

Afdrukken

Max. Printresolutie 600 x 1200 DPI
Printsnelheid (mono) 50+ ppm
Printsnelheid (zwart) 72.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (zwart) 10.0 s
Printsnelheid (kleur) 40-49 ppm
Printsnelheid (kleur) 46.0 ppm
Tijd tot 1e afdruk (kleur) 12.0 s
Maximale Printresolutie 600x1200 dpi
Dubbelzijdig Printen
Aanbevolen Printvolume 1000 per maand
Max. Papierformaat A4
CD/DVD Bedrukken

Faxen

Fax

Scannen

Optische Scanresolutie 1200x1200 dpi
Dubbelzijdig Scannen
Automatisch Scannen (ADF)

Inkt, toner, papier

Aantal Inktcartridges 4
Papiercapaciteit 500 vel

Aansluitingen

Parallel
Apple AirPrint
PictBridge
Kaartlezer

Netwerk

LAN Aansluiting
NFC
WiFi
Mobiele printing technologieën Apple AirPrint,Google Cloud Print,Mopria Print Service

Energie

Stroomverbruik (stand-by) 0.9 Watt
Stroomverbruik (gebruik) 26.0 Watt

Gewicht en omvang

Afmetingen (BxDxH) 459x364x320 mm
Gewicht 12.10 kg

Design

LCD Scherm Touchscreen kleur
Kleur Zwart

Kenmerken

Gebruiksindicatie (max.) 20000 per maand

Invoer- & uitvoercapaciteit

Aantal Invoerlades 2

Poorten & interfaces

USB-aansluiting, Ethernet/LAN

Prestatie

Geluidsproductie 56 dB