Samsung Galaxy S7 32GB - A Grade refurbished
Samsung Galaxy S7 32GB - A Grade refurbished
Merk: Samsung
Model: G930FA32ZW
Beschikbaarheid: Onderweg (< 2 dagen)
Prijs: € 369,00
Excl. BTW: € 304,96
Aantal:  Bestellen
   -   
Omschrijving

SAMSUNG GALAXY S7 32GB ZWART

De Samsung Galaxy S7 32GB zwart is de opvolger van de Galaxy S6 en was hét vlaggenschip van Samsung’s ‘S-serie’ in 2016. Dé belangrijkste verbeteringen aan de Samsung Galaxy S7 is dat de opslagruimte wederom uitbreidbaar is. Dit was dit bij de Galaxy S6 nog niet mogelijk. Een andere belangrijke verbetering is dat Samsung de cameralens aan de achterzijde van de Galaxy S7 32GB minder heeft laten uitsteken. Hierdoor is de kans op eventuele beschadigingen aanzienlijk kleiner geworden.

Naast de eerder genoemde voordelen wordt de Samsung Galaxy S7 32GB zwart ook geroemd om zijn prachtige Quad HD-display (resolutie: 2560 x 1440 pixels), de mogelijkheid om het toestel draadloos op te laden én door de NFC-technologie (Near Field Communication). Door de NFC-technologie kun je onder andere contactloos betalen met de Galaxy S7 32GB zwart.

VOORDELEN VAN DE SAMSUNG GALAXY S7 32GB ZWART

  •  Razendsnel door de krachtige Exynos 8890 met 4GB aan werkgeheugen;
  •  Een verbeterde 12-megapixel camera waarmee je zelfs met weinig licht foto’s en video’s met een hoge kwaliteit maakt;
  •  Geschikt voor 4G+ netwerken, contactloos betalen én draadloos opladen;
  •  Prachtig Quad HD-scherm, hetgeen zorgt voor een unieke gebruikerservaring;
  •  Met de vingerafdrukscanner ontgrendel je de Galaxy S7 razendsnel.


WAT TREF JE AAN IN DE DOOS?

Als je bij ons een refurbished Samsung Galaxy S7 32GB zwart koopt ontvang je allereerst twee jaar garantie. Verder tref je in de doos natuurlijk de Samsung Galaxy S7 32GB zwart, een uitdrukpen voor de nano-simkaart én een nieuwe originele laad adapter.

Daarnaast hebben wij de Galaxy S7 32GB in de kleur zwart ook voorzien van een schone Android installatie. Alle persoonlijke gegevens van een voorgaande gebruiker zijn dus volledig verwijderd. Hierdoor ben jij verzekerd van een vrijwel nieuwe Samsung Galaxy S7 32GB zwart.