Apple Iphone 6 Silver 16GB - A Grade refurbished
Apple Iphone 6 Silver 16GB - A Grade refurbished
Merk: Apple
Model: S0008A616WI
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 299,00
Excl. BTW: € 247,11
Aantal:  Bestellen
   -   
Omschrijving

A grade refurbished : zo goed als nieuw + 2 jaar garantie

De refurbished iPhone 6 is één van de meest innovatieve iPhones waar Apple-fans al tijden naar op zoek waren. Deze volgende generatie iPhone is groter waardoor vooral het scherm veel prettiger te bedienen is in je hand. De refurbished iPhone 6 heeft een 4.7-inch Retina HD-display (1334 x 750 pixels), is een stukje smaller ten opzichte van zijn voorganger en is in de hoeken een stuk afgerond. Naast de uiterlijke verschillen is er op het technisch vlak ook veel verbeterd.

De refurbished iPhone 6 wordt geleverd met standaard 2 jaar garantie, de nieuwste iOS-versie en een lightning-kabel en -adapter.

Als je besluit om een refurbished iPhone bij ons te kopen, dan maak je een verstandig keuze! Je krijgt namelijk standaard twee jaar garantie op je aankoop én gratis nieuwe accessoires - zoals een lightning kabel - meegeleverd. Door de objectieve controle van onze robots ben je verzekerd van de allerhoogste kwaliteit refurbished iPhone 6. 

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een iPhone 6 als los toestel te kopen vanwege de nieuwe telecomwet. Deze nieuwe telecomwet kan namelijk leiden tot een negatieve BKR-registratie, waardoor een iPhone 6 met een abonnement steeds minder aantrekkelijk wordt. Door een refurbished iPhone 6 als los toestel te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement, krijg je géén negatieve BKR-registratie.