Tomtom Runner GPS Sporthorloge
Tomtom Runner GPS Sporthorloge
Merk: Tomtom
Model: tomtom_gps_watch
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 109,00
Excl. BTW: € 90,08
Aantal:  Bestellen
   -   
Omschrijving

Met de TomTom Runner  bekijk je gedetailleerde hardloopgegevens in één oogopslag om jezelf te motiveren en je hardloopdoelen te bereiken. Bekijk je afstand, tijd en tempo op een display met hoge resolutie en hoog contrast. Navigeer eenvoudig door de menu's met de intuïtieve bediening met één knop. Bekijk je trainingsprestaties in één oogopslag met drie unieke grafische trainingsopties. De TomTom Runner is te gebruiken in alle weeromstandigheden en heeft een gebruiksduur van de batterij tot 10 uur. Sluit na gebruik je horloge aan op je computer en synchroniseer, analyseer en deel gemakkelijk je prestaties met anderen op populaire hardloopsites, sport-apps en TomTom MySports. Al deze functies zijn verwerkt in een slank ontwerp TomTom sporthorloge!
 
Grafische trainingspartner 
Train effectiever met grafische weergave van je trainingsprestaties op volledig scherm. Race tegen jezelf, daag jezelf uit of pas je tempo zelf aan, zodat je alles uit je training kunt halen. Vergelijk je hardloopsessie tijdens het lopen met je prestaties uit het verleden. Kijk of je op schema zit om je doelstellingen te bereiken. Stel een afstand, tijd of aantal calorieën in als doel en controleer je voortgang via een eenvoudige, grafische weergave op het volledige scherm.
 
Analyseer en deel je statistieken 
Synchroniseer, analyseer en deel je statistieken op populaire hardloopsites of apps. Je kunt de gegevens van je activiteiten eenvoudig uploaden om je voortgang te meten ten opzichte van
je doelstellingen. Dankzij de compatibiliteit met diverse online sportcommunityplatforms kun je zelf kiezen waar je je statistieken wilt opslaan. Wil je jouw gegevens automatisch uploaden, download dan de TomTom MySports mobiele app. Daarnaast wordt via de app de QuickGPSfix-gegevens naar je horloge gedownload.

Specificaties:
Functies
- Geschikt voor: Hardlopen (indoor en outdoor)
- GPS-sensor: Intern
- Calorie teller
- Stopwatch
- Intervaltraining
- Virtual partner
- Bluetoothsensor
- Waterbestendig: Ja, tot 50 meter 
- Hoogtemeter via GPS 
- Oplaadbare accu met 10 uur gebruiksduur  
 
Afmeting en gewicht
- Schermgrootte: 22x25mm
- Schermresolutie: 144x168 pixels
- Dikte: 11,5mm
- Gewicht: 50 gram
- Lengte horlogeband: 230mm