Tomtom Start 25M W-Europa LTM 5"
Tomtom Start 25M W-Europa LTM 5"
Merk: Tomtom
Model: tt-start25meu
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 139,00
Excl. BTW: € 114,88
Aantal:  Bestellen
   -   
Omschrijving

Met deze TomTom Start 25 EU 45 Free LTM autonavigatie kom je op de plek van bestemming en heb je gratis Lifetime updates voor al je geïnstalleerde kaarten. Het 5,0 inch touchscreen is gemakkelijk te bedienen en daarnaast is dit systeem uitgerust met 36 landen in West Europa. De vaste flitsers zijn geïnstalleerd op de navigatie.

 

Gratis Lifetime Maps
Gedurende de levensduur van je navigatie kun je gratis volledige updates van de kaarten op je navigatiesysteem downloaden. Er worden 4 of meer updates door TomTom uitgebracht per jaar. Je ontvangt alle updates van het wegennet, adressen en nuttige plaatsen. Altijd up-to-date op de weg, zonder kosten. 
 
Gratis dagelijkse kaartaanpassingen
Met de TomTom Start 25 EU 45 Free LTM autonavigatie kun je dagelijks veranderingen downloaden voor al je kaarten op de navigatie. Dit gebeurt vanuit de Map Share community. Je ontvangt alle updates van het wegennet zoals nieuwe wegen, rotondes, nieuwbouwwijken, adressen en nuttige plaatsen. Je bent nu altijd verzekerd van de meest recente kaarten en de snelste route naar je bestemming. Je kunt zelfs eigen aanpassingen maken op de kaarten en delen met mede TomTom gebruikers via de Map Share community. 
 
IQ-routes
De Via Series van TomTom maakt gebruik van werkelijke snelheidsgegevens van miljoenen gebruikers om op elk moment van de dag de snelste route te kunnen berekenen. Stel je voor dat je een route kunt plannen die rekening houdt met de spits, verkeerslichten, zebrapaden, het uitgaan van scholen en zelfs winkelend publiek, en dat op elk moment van elke dag.Specificaties:
Scherm en type
- Scherm: 5" LCD scherm (13 cm)
- Schermtype: 16:9 
Resolutie: 800 x 600 pixels
- Kaart van West Europa(36 landen)
- Type navigatie: auto
 
Functies
- Gratis Lifetime Maps
- Elke dag gratis kaartaanpassingen van de TomTom Map Share-community
- Geavanceerde rijstrookaanwijzingen
- Gesproken straatnamen
- Geïntegreerde houder met schermrotatie
- IQ Routes
- Parkeerhulp 
- Vaste flitsers
 
Geheugen
- Intern geheugen: 4GB
- Micro SD slot
 
Batterij
- Levensduur: Maximale 2 uur autonome gebruiksduur
 
Afmetingen en gewicht:
- Afmetingen (bxhxd): 134,3x92,8x19,6mm
- Gewicht: 216 gram